Afbeeldingsresultaat voor prijs gewonnenAfbeeldingsresultaat voor prijs gewonnen22 juni 2017: De winnaars van Thinkquest2 zijn bekend.Afbeeldingsresultaat voor prijs gewonnen

De stemmen zijn geteld en de uitslag is vastgesteld. Er was één duidelijke koploper, maar de stemming was ook heel verdeeld.  Veel websites kregen een aantal stemmen, het was schijnbaar toch moeilijk kiezen. Soms was een website wel goed, maar klopte of werkte er toch iets niet en dan is het jammer dat zoiets niet kan doorkomen.
Er zijn weer 63 sites, dat maakt de winstkansen ook weer kleiner.

Uiteindelijk zijn de winnaars vastgesteld. Op de
volgende pagina’s  een overzicht en dan kun je zelf nog eens kijken of je je erin kan vinden. De winnaars van de eerste t/m de vierde prijs kregen een bioscoopbon. Naast deze prijzen zijn er nog een 10 Tipprijzen. Deze keer tien sites die net niet genoeg stemmen hadden, maar zeker wel de TIP waard om nog eens goed te bekijken.

Een prijs is de kers of de slagroom op de taart, maar ik hoop van harte dat iedereen vooral heeft genoten van het maken van de websites en zeker ook van het bekijken. Het enthousiasme dat ik tegenkwam stimuleert om volgend jaar weer door te gaan.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en ik hoop dat velen nog eens de tijd vinden om de gemaakte websites de komende tijd nog te bekijken.  Alle sites blijven beschikbaar via www.thinkquest2.nl

 

Tenslotte bedank ik ook nog alle coaches voor de goede samenwerking.

Ed de Haas

12345